bike not running - Page 2 - Road Star Warrior Forum : Yamaha Star Warrior Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-10-2012, 08:03 PM   #11 (permalink)
Senior Member
 
LeaderDuece's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Clarksville, Tennessee
Posts: 10,614
Blog Entries: 11
Default

If you don't have a manual you can get one in my signature
LeaderDuece is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-10-2012, 08:15 PM   #12 (permalink)
Senior Member
 
Jbat's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Utah
Posts: 2,371
Default

sure am glad to see he is providing lots of info for us to work with here...how is your battery? charged it lately? loose batt cables? check the ground cable where it bolts to the bike as well, done any maintenance or changed anything lately?

year, miles, mods?
__________________
"life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid in broadside in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming "wow! what a ride!"


I don't know what's gonna happen, man, but I'm gonna get my kicks before the whole shithouse goes up in flames-Jim Morrison
Jbat is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 01:50 PM   #13 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: michigan
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by LeaderDuece View Post
If you don't have a manual you can get one in my signature
well thanks for the tips i was mistaking the engine light for the low full light what a airhead and were the clock time is it reads 13 tryed to set clock but 13 keeps coming up any ideas and thanks
keith a is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 02:06 PM   #14 (permalink)
Senior Member
 
californiacruiser's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Nor Cal
Posts: 3,353
Default

13 - AIR INTAKE SENSOR #1 - OPEN/SHORT DETECTED Might be as simple as checking to make sure the plug is on tight, and no frayed wires or kinked or cracked vacuum lines.

Here is the list of codes:

Other Diagnostic Codes
__________________
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
Albert Einstein

Warrior Brothers World Wide Map

Member #3,925. Woo Hoo!!
californiacruiser is online now   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 04:40 PM   #15 (permalink)
Senior Member
 
gilly's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Perdido Bch. Al.
Posts: 3,170
Default

Make sure your vacuum lines off of the throttle bodies are connected to the right sensors. That will make the engine light come on or if one is off the sensor.
__________________
gilly is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2012, 07:29 AM   #16 (permalink)
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: michigan
Posts: 35
Default

thanks alot for the help
keith a is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Road Star Warrior Forum : Yamaha Star Warrior Forums > Warrior Forums > Technical Discussion

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 06:14 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
RSWarrior.com is an independent Yamaha enthusiast website. Content on RSWarrior.com is generated by its users and RSWarrior.com is not in any way affiliated with Yamaha Motor Corporation, U.S.A.