HID install - need help - Road Star Warrior Forum : Yamaha Star Warrior Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-15-2012, 07:46 PM   #1 (permalink)
Senior Member
 
kayak101's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Douglassville, PA (between Reading & Philly)
Posts: 436
Default HID install - need help

I'm installing the Sharp HID kit and looked thru some of the threads people posted already. It looks like I have an extra yellow connector & small connector & I have no clue where this thing goes. Can anyone help me out? I connected the ballast to the + terminal on the battery, the harness into the ballast & the HID bulb to that. It seems however that I have this extra 2 plugs & what do I do with the existing headlight connection???

I attached a couple pics if anyone can help me out...trying to get this done tonight...
Attached Images
File Type: jpg IMG_1524.JPG (249.8 KB, 37 views)
File Type: jpg IMG_1525.JPG (220.7 KB, 38 views)
File Type: jpg IMG_1526.JPG (350.0 KB, 37 views)
__________________
03 Warrior

Warrior Brothers World Wide Map
kayak101 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-15-2012, 08:05 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
kayak101's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Douglassville, PA (between Reading & Philly)
Posts: 436
Default

OK figured out what to do with the OEM socket in the headlight. Still have these extra 2 connections. I fired the bike up & everything works but no headlight...
__________________
03 Warrior

Warrior Brothers World Wide Map
kayak101 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 08:29 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
LeaderDuece's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Clarksville, Tennessee
Posts: 10,828
Blog Entries: 11
Default

OK, so you DO have some wires connecting the relay to the stock headlight plug? Cuz nothing is plugged into it in your pictures. I had a small 2 wire plug that came from the relay and plugged into the back of the lightbulb. Is that what you're showing? And I only see 1 plug, but you're referring to two. Are you talking about that ground wire I see (that's unattached)?
LeaderDuece is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 08:42 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
kayak101's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Douglassville, PA (between Reading & Philly)
Posts: 436
Default

Yes. Standby I'll post a better pic

Sent from my DROID RAZR using Motorcycle.com App
__________________
03 Warrior

Warrior Brothers World Wide Map
kayak101 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 08:57 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
kayak101's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Douglassville, PA (between Reading & Philly)
Posts: 436
Default

OK so pic 1 is the entire kit. Pic 2 is the kit put together. Pic 3 is 2 connections I don't know what to do with.
Attached Images
File Type: jpg IMG_1527.JPG (258.3 KB, 28 views)
File Type: jpg IMG_1528.JPG (296.6 KB, 36 views)
File Type: jpg IMG_1529.JPG (255.6 KB, 36 views)
__________________
03 Warrior

Warrior Brothers World Wide Map
kayak101 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 09:15 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
LeaderDuece's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Clarksville, Tennessee
Posts: 10,828
Blog Entries: 11
Default

Man, I don't know. That thing that says "new" on it is something I didn't have.

I'd PM BurnChassis, he helped me out a lot. If he can't help, I guess you should be able to get SharpHID to help you.

Sorry I couldn't be of any help.
LeaderDuece is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 09:18 PM   #7 (permalink)
Senior Member
 
kayak101's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Douglassville, PA (between Reading & Philly)
Posts: 436
Default

Leader, it looks like the thing in picture 4 of your thread that's tied together. Is that not the same thing?

HID Install
__________________
03 Warrior

Warrior Brothers World Wide Map
kayak101 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 09:45 PM   #8 (permalink)
Senior Member
 
LeaderDuece's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Clarksville, Tennessee
Posts: 10,828
Blog Entries: 11
Default

that whole bundle was the relay wiring. One end went into the headlight, and the other end went into the ballast. The other wires coming off the ballast is what I added the 3 foot extension to, and then that extension plugged into the other two wires coming off the headlight. I agree though, that the shape of the plug is the same -flat- whereas the extension plugs were round. It's almost like you're missing something. I keep looking at your pictures, and something doesn't add up...
LeaderDuece is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 09:50 PM   #9 (permalink)
Senior Member
 
LeaderDuece's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Clarksville, Tennessee
Posts: 10,828
Blog Entries: 11
Default

It almost seems like it should plug into your ballast, but then I don't know where you'd plug that plug into.
LeaderDuece is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2012, 10:02 PM   #10 (permalink)
Senior Member
 
kayak101's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Douglassville, PA (between Reading & Philly)
Posts: 436
Default

My thoughts exactly. That yellow plug & the tiny one next to it don't fit to anything...
__________________
03 Warrior

Warrior Brothers World Wide Map
kayak101 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Road Star Warrior Forum : Yamaha Star Warrior Forums > Warrior Forums > Technical Discussion

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
RSWarrior.com is an independent Yamaha enthusiast website. Content on RSWarrior.com is generated by its users and RSWarrior.com is not in any way affiliated with Yamaha Motor Corporation, U.S.A.