Re-Establishing redbullssg Member Account - Road Star Warrior Forum : Yamaha Star Warrior Forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-06-2019, 10:53 PM   #1 (permalink)
Super Moderator
 
arizonawarrior's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Reno Nevada and Rogue River Oregon
Posts: 27,132
Blog Entries: 4
Default Re-Establishing redbullssg Member Account

Hey wassup Stan! I will try to send a bit of help to your old member account. Please send me a PM with the email address you used back then. Plus the one you use these days if different. You will receive a prompt. Mike.

Added 7/8/2019: did not hear from you so idled things. Let me know if you still need help with your old account. Also curious about See member account! Later. Mike.

Quote:
Originally Posted by See View Post
Just a clarification, this is Redbullssg (Stan), not See... Still can't get in.

Anyway, been a while since I've done an oil change on the bike, it's been in storage for a few years. I changed it before I stored it, so the oil looked great still, but, did it anyway. Like I said, it's been a while, so had to try to remember the ropes. I rode it for a bit, let idle for 30 seconds or so, but the rest was a fog, lmao guess I'm getting old. I drained the front plug, and the filter. Went to drain the rear plug and was trying to remember, for some reason, I didn't remember changing socket sizes for the rear, but I removed the oil tank lower tube plug (10mm) and soon as I did, I was like, that's not right. Nothing came out, but just a trickle. Anyway, move to the correct one, drained the rest..

Now, I could kinda remeber it was under 5 quarts, because I'd always have some left over, and put it on the shelf for next change. But after filling with 4.5, then running for a while, and checking the level again, it didn't even touch the bottom of the dipstick. Looking down inside, it was really low looking.. I could, I am pretty sure, put another quart in there before it would be half way on the dipstick. But, I knew 5 quarts is not right....

Came to my trust forum, missing this place... Anyway, now I'm sure I was right after reading through, but do not understand why it's not showing on the stick right. I'll ride it and check again, but I do not ever remeber dojng that before. I'm wondering if by pulling the 10mm plug, it released a vacuum and more drained out the rear than normal... Guess I'll find out when ride it and recheck.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by arizonawarrior; 07-09-2019 at 01:41 AM. Reason: Update
arizonawarrior is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-09-2019, 08:28 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
redbullssg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Jackson, MICHIGAN
Posts: 4,104
Default

I'm pretty sure the old email address has been deleted. The domain has changed and I have no way to access it anylonger. I'll pm you. Sorry such a long time to reply. I wasn't signed in.

Quote:
Originally Posted by arizonawarrior View Post
Hey wassup Stan! I will try to send a bit of help to your old member account. Please send me a PM with the email address you used back then. Plus the one you use these days if different. You will receive a prompt. Mike.

Added 7/8/2019: did not hear from you so idled things. Let me know if you still need help with your old account. Also curious about See member account! Later. Mike.

Quote:
Originally Posted by See View Post
Just a clarification, this is Redbullssg (Stan), not See... Still can't get in.

Anyway, been a while since I've done an oil change on the bike, it's been in storage for a few years. I changed it before I stored it, so the oil looked great still, but, did it anyway. Like I said, it's been a while, so had to try to remember the ropes. I rode it for a bit, let idle for 30 seconds or so, but the rest was a fog, lmao guess I'm getting old. I drained the front plug, and the filter. Went to drain the rear plug and was trying to remember, for some reason, I didn't remember changing socket sizes for the rear, but I removed the oil tank lower tube plug (10mm) and soon as I did, I was like, that's not right. Nothing came out, but just a trickle. Anyway, move to the correct one, drained the rest..

Now, I could kinda remeber it was under 5 quarts, because I'd always have some left over, and put it on the shelf for next change. But after filling with 4.5, then running for a while, and checking the level again, it didn't even touch the bottom of the dipstick. Looking down inside, it was really low looking.. I could, I am pretty sure, put another quart in there before it would be half way on the dipstick. But, I knew 5 quarts is not right....

Came to my trust forum, missing this place... Anyway, now I'm sure I was right after reading through, but do not understand why it's not showing on the stick right. I'll ride it and check again, but I do not ever remeber dojng that before. I'm wondering if by pulling the 10mm plug, it released a vacuum and more drained out the rear than normal... Guess I'll find out when ride it and recheck.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
redbullssg is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2019, 11:58 PM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
arizonawarrior's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Reno Nevada and Rogue River Oregon
Posts: 27,132
Blog Entries: 4
Default

Stan check your new email tomorrow for help.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
arizonawarrior is offline   Reply With Quote
 
Old 07-19-2019, 05:51 AM   #4 (permalink)
Senior Member
 
redbullssg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Jackson, MICHIGAN
Posts: 4,104
Default

Quote:
Originally Posted by arizonawarrior View Post
Stan check your new email tomorrow for help.
Did you link the "See" account to Redbullssg? Because as soon as I was able to regain my Redbullssg account, See, now shows as Redbullssg.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
redbullssg is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2019, 05:51 AM   #5 (permalink)
Senior Member
 
redbullssg's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Jackson, MICHIGAN
Posts: 4,104
Default

Sorry for the hijack...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
redbullssg is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2019, 03:45 PM   #6 (permalink)
Super Moderator
 
arizonawarrior's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Reno Nevada and Rogue River Oregon
Posts: 27,132
Blog Entries: 4
Default

Yes. Cool huh?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
arizonawarrior is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Road Star Warrior Forum : Yamaha Star Warrior Forums > General Info > RSWarriors Site Issue Forum

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
RSWarrior.com is an independent Yamaha enthusiast website. Content on RSWarrior.com is generated by its users and RSWarrior.com is not in any way affiliated with Yamaha Motor Corporation, U.S.A.