RS Warrior Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter · #1 ·
so I went diving under the tank a little extensive and ran across these parts ( in pic 2) so I know the top right is a temp thermocouple..... but what are the other two ??? Both are plugged in but on the backside only one has a hose ran to it.... the right one ..... it's ran down. To the throttle body (picture 1) but the left one has a hose "bib" but nothing connected..... but then I have a t that has a block off in it ????picture 3 any ideas or
Motor vehicle Automotive tire Light Automotive design Rim
Automotive tire Motor vehicle Automotive exterior Electrical wiring Rim
Hand Automotive tire Hood Motor vehicle Automotive lighting
knowledge would be appreciated ......
 

·
Registered
Yamaha XV1700 Roadstar Warrior
Joined
·
870 Posts
the air pressure sensors... 1 of em is for the ambient air (no hose) the other for the airbox (which is no longer there) air pressure (usually connected to throttle bodies.. i haven't ssen em blocked off like that
 

·
Registered
Joined
·
463 Posts
Check the FPR on manuals scheme. Your bike has many wrong connections...
 

·
Administrator
Joined
·
5,910 Posts
Do a search for VBAK install and maybe left side clean up. You might be able to figure out what you got there and be able to straighten things out a little easier.
 

·
Registered
Yamaha XV1700 Roadstar Warrior
Joined
·
870 Posts
had a look at the VBAK instruction manual... capping off that hose is part of the procedure of removing the airbox (my kit came supplied with a nice rubber cap)
 
1 - 6 of 6 Posts
Top