RS Warrior Forum banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
4,908 Posts
Discussion Starter #1
I can't seem to open any classified ad. Just letting you know in case there's a problem.
 

·
Registered
Joined
·
1,138 Posts
Hasn't worked for me for a week or so. On my system, there's nothing showing in the "item" column and there's nothing to click on to open a classified ad. Anyone have any idea on this?
 

·
Registered
Joined
·
438 Posts
I haven't been able to get in for a week too. I figured I'd wait and things would clear up, but I'm not so sure...
 

·
Registered
Joined
·
1,138 Posts
CarKnee, I've got it narrowed down to being Norton Internet Security (NIS) again. Something got changed during an update because I didn't make any change. When I figure out the setting needed, I'll post it in this thread. Thanks for looking into it.
 

·
Registered
Joined
·
1,138 Posts
OK, here's what fixed mine, at least for the time being:

bring up the NIS screen
click on privacy control, then configure, then advanced
if you already have www.rswarrior.com in the left column, select it. if not, add it
under the global settings, permit info about visited sites
click on the ad blocking tab, then add, then permit, and put "www.rswarrior.com/Classifieds" in the line
click on OK until you're out of everything and exit NIS and the classifieds should work (did for me)
 

·
Registered
Joined
·
438 Posts
quote:Originally posted by arwarrior

OK, here's what fixed mine, at least for the time being:

bring up the NIS screen
click on privacy control, then configure, then advanced
if you already have www.rswarrior.com in the left column, select it. if not, add it
under the global settings, permit info about visited sites
click on the ad blocking tab, then add, then permit, and put "www.rswarrior.com/Classifieds" in the line
click on OK until you're out of everything and exit NIS and the classifieds should work (did for me)


You da man! Fixed me right up. Thanks for the help.
 
1 - 13 of 13 Posts
Top