RS Warrior Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
285 Posts
Discussion Starter #1
Hi CarKnee, there seems to be a problem with the little blue arrow "Jump to last post" it works fine as long as there is only one page of posts, but if there are 2 or more pages it dont seem to work ? [/emoticons/emotion-6.gif]
Otherwise GREAT FORUM [/emoticons/emotion-2.gif]
 

·
Registered
Joined
·
4,864 Posts
I havent figured that problem out yet... I think it is related to the version of MDAC that the server is running. If that is the case, then it is out of my hands. I will look into again soon.

As for the Unread feature, I needed to disable that.
They way it worked was that it used cookied to track the last time you visited a topic. Cookies have a limit as too how big (in file size) they can be. This file size was being reached quickly if you look at a lot of topics. This was then causing log in problems, so it had to be removed.

CarKnee
 

·
Registered
Joined
·
4,864 Posts
Fixed it!

For tech people who are interested...
The MDAC was fine, the problem was that I was using ODBC rather than OLEDB.

C
 

·
Registered
Joined
·
285 Posts
Discussion Starter #5
Way t'go CarKnee, works like a charm now ..

The mans a genius ..[/emoticons/emotion-2.gif]
 

·
Registered
Joined
·
1,268 Posts
CarKnee,

I knew I had seen this topic before. The little blue arrows haven't been working for me lately.

Has this become a problem again, or did I just have my head in the clouds and not notice it?

Thanx,

John
 
1 - 7 of 7 Posts
Top