RS Warrior Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
1,515 Posts
Discussion Starter #1
I may be a little stupid ,I cant get a picture of five of us at the Minneapolis bike show to post, I posted a picture once before but dont know how I did it. THe picture I want to post is in my pictures, I hit Edit Pictures, Brouse till I have it in the little brouse box, then hit download picture and the little downloading box fills up but I do not get a downloaded picture, HELP. 103-0313_IMG,jpg is what it is listed as. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
4,864 Posts
Chop,
1. Hit Browse
2. Find/click on the image you wan to upload
3. Hit Open
4. Enter in a description
5. Click "Add the Image"

Let me know how it works out.
-CarKnee
 

·
Registered
Joined
·
1,515 Posts
Discussion Starter #3
Carknee, went to My warrior, hit edit images, hit brouse, opened upthe one I wanted to download in upload image box, entered a discription, hit add the image, down on the very bottom it says opening up http wwwrswarrior.co/mywarrior/editimages.asp and the little box fills up and it just sits thier with my little hour glass fill and flipping and filling and flipping..., I waited 10 minutes, same same filling and flipping.
 

·
Registered
Joined
·
4,864 Posts
CHOPTOP,
The image is up now. See here:
http://www.rswarrior.com/members/memberdetails.asp?B_ID=242&handle=ChopTop

My guess is that you were having a problem because the filesize was 1/2 meg. if you are on a dial up connection it would have taken a while... possibly long enough to time out the script.

CarKnee
 
1 - 8 of 8 Posts
Top