RS Warrior Forum banner
  • It's back! Enter your bike HERE for the Warrior of the Quarter Challenge!
1 - 20 of 21 Posts

·
Registered
Joined
·
131 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Has something happened? Yesterday and today (so far) it has been taking @ 3 min. to connect to the site from my favorites list. If I do connect to the site it takes forever to switch between forums. So long in fact I have been opening another browser so I have something to do while I wait.
I have DSL and have not been having any trouble at any other sites.
 

·
Registered
Joined
·
285 Posts
Hi VikingWarrior, yes that seems to happen from time to time, seem's to be worse at the weekends, I guess when most people are on the net. I have DSL also and mine was the same. There has been many posts in the past on the same topic, then it gets better and we all forget about it .. lol
 

·
Premium Member
Joined
·
16,435 Posts
This "HOST" Bites! This site has nothing but problems, day after day. I would have "FIRED" them a long time ago if I was paying for the service. It gets very frustrating trying to log on then when you finally do get on you can't get to forums or you get "timeout" "server error" "busy server" "try again" too many excuses! Time for a new "Host"!
 

·
Registered
Joined
·
2,621 Posts
I have to agree, the performance we're seeing from this host this weekend really sucks. I need my fix man so I am resorting to opening Delphi windows just to have *something* to read about Warriors and Roadies.
 

·
Registered
Joined
·
4,600 Posts
It is most likely a server problem. I have a bunch of other sites hosted here and they are all ok. If it were a weekeday the problem would have been resolved that day. Unfortunetely it is sunday, and I cant do anything.

CarKnee
 

·
Registered
Joined
·
1,273 Posts
What's Delphi?[/emoticons/emotion-5.gif] I couldn't even get on at all Sunday[/emoticons/emotion-6.gif] Big bummer! I am glad I wasn't the only one. CarKnee, did you ever find any progress with all the traces and pings people sent you?

TJ
 

·
Registered
Joined
·
742 Posts
SLOW!!!

****...i wish i could get UP to the SLOW stage. I haven't been able to get past the **** Home Page for 3 days now. It took 15 minutes to get to it this time. Then another 5 minutes to get to this section.

Whoever has the servers needs to get their act together.

I'd hate to hafta go back to delphi...BUT i ain't got patience enough for this!!![/emoticons/emotion-6.gif!]
 

·
Super Moderator
Joined
·
13,719 Posts
Relax there, wild Bill, I'm sure it's being resolved as we speak. ****, yesterday I couldn't even get this far. It seems to be running almost up to speed right now. If you have to wait more than a minute or so, hit refresh. I usually don't wait for more than 10 seconds before I'm hitting the refresh button.
 
1 - 20 of 21 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top