RS Warrior Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
7,245 Posts
Discussion Starter #1
When I went to update the text in my gallery this morning I noticed it looked like this . Does anyone know why or how to fix it?? Or is it just a temporary server issue.. Thanks

&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#0000ff size=5>YAMAHA</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#000000 size=5>DOUBLE T FAT BARS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5>KURYAKEN WIDE STYLE LEVERS CHROME</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#000000 size=5>STAINLESS REAR BRAKE LINE</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#000000 size=5&gt/emoticons/emotion-4.gifULLEY NUT COVERS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5>CHROME BALL MILLED FRONT FORK COVERS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5>CHROME FRONT AXLE COVERS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#0000ff size=5>ARLEN NESS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#000000 size=5>NESS RAD II TEAR DROP MIRRORS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#0000ff size=5>BARONS </FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#000000 size=5>ENFERNO GRIPS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#000000 size=5>BARONS PLATE HANGER</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#0000ff size=5>CUSTOM DYNAMICS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5>INTEGRATED TAIL LIGHT</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5><FONT color=#0000ff>HARD KROME</FONT> </FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5>AMERICAN CLASSIC SHORT PIPES</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=5><FONT color=#0000ff>KOOL KOVERS</FONT> BOLT COVERS</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#ff0000 size=5&gt/emoticons/emotion-4.gifOWER COMMANDER USB III</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#0000ff size=5>BATTERY TENDER</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif> </P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#006400>MORE TO COME WINTER 06-07 BUT FOR NOW</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif> <FONT size=6> <FONT color=#ff0000>[ ITS RIDE TIME ] !!!!!</FONT></FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT color=#0000ff size=6>THANKS FOR CHECKING MY GALLERY. PLEASE RATE MY BIKE...</FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=1></FONT> </P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif>
&lt/emoticons/emotion-4.gif><FONT size=1></FONT></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif></P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif> </P>
&lt/emoticons/emotion-4.gif> </P>
 

·
Registered
Joined
·
4,384 Posts
You are seeing the codes which properly size and color the text. It's normal. I checked your gallery and the text appears fine. Your bike looks nice too.[^]
 

·
Registered
Joined
·
1,730 Posts
Nope everything fine on this side!
Gallery and my warrior thing where i can edit my (as is small) mod list...

No more idea what could be messing up yours
 

·
Registered
Joined
·
4,864 Posts
I think someone had this issues before... it is nothing on the server end of things. I would try, if you haven't already, restarting your browser. If that didn't work, try deleting all your temporary Internet files.
 

·
Registered
Joined
·
694 Posts
quote:Originally posted by jdpark

It's because you have upgraded to IE7 probably.

I have the same problem. Not sure how to fix it though. Everything else seems to work fine.


I think you're onto something. With Explorer 7 it's a mess. On a PC with < version 7 it's fine.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top